Inruil of verkoop van uw brommobiel

Inruil

Bent u op zoek naar een mooiere, nieuwere of een brommobiel cq minicar? Met net iets minder kilometers op de teller en wilt u uw brommobiel inruilen? Wij ruilen graag uw voertuig in voor een ander model uit onze showroom. Alle merken en modellen ruilen wij in en in onderling overleg zullen wij de best mogelijke en eerlijke prijs voor uw oude brommobiel geven. Als u vast een indicatie zou willen hebben, bel ons dan gerust even op. We horen dan graag wat het merk en het model is, de kilometer stand en eventuele andere bijzonderheden die van belang kunnen zijn voor het bepalen van de prijs.
Omdat wij als geen ander weten dat het zeer prettig is als een minicar of brommobiel wordt gebracht omdat u niet in de buurt woont, halen wij uw oude voertuig op en brengen wij uw nieuwe voertuig bij u thuis.

Verkoop van uw brommobiel

Voor uw brommobiel krijgt u vaak nog best een aardig bedrag terug, brommobielen blijven hun waarde (mits goed onderhouden) prima houden.
Uiteraard kopen wij ook uw brommobiel in zonder dat er inruil nodig is. Ook hiervoor geldt dat wij het voertuig bij u thuis (of daar waar de brommobiel staat) komen ophalen, wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk.