Showroom Sieberg MiniCars

Over ons

U wilt graag zelfstandig op pad, in een comfortabel, betaalbaar en veilig vervoermiddel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sieberg Minicars is dé leverancier op het gebied van mobiliteit. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de wereld van 45 km auto’s en invalidenwagens. U kunt rekenen op onze excellente vakkennis en met ons all-in concept begeleiden wij u van A tot Z in het vergroten van uw mobiliteit.

Aankoop van een minicar

Bij ons vindt u een ruim assortiment 45 km auto’s, invalidenvoertuigen, elektrische brommobielen. Wij leveren alle merken die zijn toegestaan op de Nederlandse wegen. Naast nieuwe voertuigen, bieden wij ook een groot aantal occasions aan. Al onze tweedehands voertuigen zijn goed gecontroleerd op eventuele gebreken. Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom en/of een vrijblijvende proefrit maken? U bent van harte welkom!

Rijbegeleiding

Bij aanschaf van een 45 km auto, invalidenwagen , elektrische wagen of brommobiel wordt er altijd een uitgebreide rijbegeleiding gegeven. Hierbij wordt duidelijk en rustig uitgelegd hoe u het vervoermiddel kunt bedienen en wordt op een rustig terrein gereden. Mocht het zo zijn dat u liever meer rijbegeleiding heeft, dan verzorgen wij voor u rijlessen bij een onafhankelijk les-instituut. Zo gaat u altijd vol vertrouwen de weg op!

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig en betaalbaar onderhoud en/of aan uw vervoermiddel is Sieberg Minicars het aangewezen bedrijf. Onze monteurs kunnen bogen op meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Er zijn niet veel garages in Nederland die deze knowhow kunnen evenaren. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit een goed geoutilleerde werkplaats. Ook voor schadeherstel bent u op de juiste plaats bij Sieberg Minicars. Wilt u meer informatie over prijzen en/of de trailerservice? Neem contact met ons op!

Een kijkje in onze showroom

Omdat we eigenlijk best trots zijn op onze showroom geven wij u alvast een kijkje bij ons binnen! Klik daarvoor op de onderstaande foto om de 360 graden video.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! De koffie staat altijd klaar.