Showroom Sieberg MiniCars

Over ons

U wilt graag zelfstandig op pad, in een comfortabel, betaalbaar en veilig vervoermiddel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sieberg Minicars is dé leverancier op het gebied van mobiliteit. Wij hebben 30 jaar ervaring in de wereld van brommobielen en invalidenwagens. U kunt rekenen op onze vakkennis en met ons all-in concept begeleiden wij u van A tot Z in het vergroten van uw mobiliteit.

Aankoop van een brommobiel

Bij ons vindt u een ruim assortiment (elektrische) brommobielen, invalidenvoertuigen. Wij leveren alle merken die zijn toegestaan op de Nederlandse wegen. Naast nieuwe voertuigen, bieden wij ook een groot aantal gebruikte brommjobielen aan. Al onze tweedehands voertuigen zijn goed gecontroleerd op eventuele gebreken. Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom en/of een vrijblijvende proefrit maken? U bent van harte welkom!

Rijbegeleiding

Bij aanschaf van een brommobiel wordt er altijd uitgebreide rijdbegeleiding gegeven. Hierbij wordt duidelijk en rustig uitgelegd hoe u het vervoermiddel kunt bedienen en wordt op een rustig terrein gereden. Mocht het zo zijn dat u liever meer rijdbegeleiding heeft, dan verzorgen wij voor u rijlessen bij een onafhankelijk les-instituut. Zo gaat u altijd vol vertrouwen de weg op!

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig en betaalbaar onderhoud en/of aan uw vervoermiddel is Sieberg Minicars het aangewezen bedrijf. Onze monteurs kunnen bogen op 30 jaar ervaring in deze branche. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit een goed geoutilleerde werkplaats. Ook voor schadeherstel bent u aan het juiste adres bij Sieberg Minicars. Wilt u meer informatie over prijzen of onze diensten? Neem contact met ons op!

Een kijkje in onze showroom

Omdat we eigenlijk best trots zijn op onze showroom geven wij u alvast een kijkje bij ons binnen! Klik daarvoor op de onderstaande foto om de 360 graden video.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! De koffie staat altijd klaar.